fbpx
NALEPKE
Digitalno potiskane ali izrezane nalepke na prozorni ali barvni samolepilni foliji. Izbirate lahko med različnimi barvnimi niansami folije, zlato in srebrno folijo, folijo v videzu kroma, karbona, itd.
Za vas lahko nalepke tudi oblikujemo.
POVPRAŠEVANJE
ETIKETE
Digitalno potiskana kakovostna mat folija za enostavno lepljenje na steklenice, kozarce in ostalo embalažo. Odlična izbira tudi za manjše serije izdelkov.
POVPRAŠEVANJE

NALEPKE IN ETIKETE

Kakovostna folija in vrhunski digitalni tisk

Oblikujemo in izdelujemo vse vrste nalepk in etiket na kakovostni samolepilni foliji, digitalno potiskani z Eco-Solvent tiskalnikom. Tehnološki proces omogoča, da se nalepke v enem postopku tiska in konturno obreže.

Samolepilne nalepke so po potrebi zaščitene s posebnim prozornim premazom Solprotect za večjo UV stabilnost. Nekatere bolj zahtevne nalepke, predvsem za aplikacijo na vozila, zaščitimo s prozorno laminacijsko folijo, ki poleg UV zaščite omogoča tudi zaščito pred mehanskimi poškodbami. Tisk je primeren tudi za izdelavo manjših serij. Izdelujemo etikete za steklenice, kozarce, nalepke za kozmetične izdelke.

Za digitalni tisk uporabljamo najnovejši Roland solventni digitalni tiskalnik, ki z več barvnimi kartušami omogoča ostre linije in živahne nianse.

Uporabljamo folije priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo večletno obstojnost in odpornost na vremenske vplive. Vse folije so samolepilne in omogočajo zelo močan oprijem nalepke na podlago. Nalepke večjih dimenzij ali iz več posameznih kosov prelepimo z aplikacijsko folijo, ki omogoča enostavno lepljenje nalepke na očiščeno končno podlago.

Digitalni tisk je možen na različne mat in sijaj folije (bela, prozorna, zlata, srebrna, vse barvne nianse). Na voljo so tudi folije s posebnim efektom (krom, brušen aluminij, karbon, …).

Za etikete uporabljamo kakovostno mat samolepilno folijo, ki se enostavno lepi na gladko površino.