Roland TrueVIS™ VG2

Novi Roland TrueVIS™ VG2 tiskalnik/rezalnik

V prejšnjem tednu smo našo proizvodnjo nadgradili z najnovejšim tiskalnikom/rezalnikom vrhunskega proizvajalca Roland. Nova serija Roland TrueVIS™ VG2 je zasnovana tako, da presega potrebe današnjih najzahtevnejših strokovnjakov s področja znakov in grafike. Ponuja obsežno izbiro barv, izboljšano učinkovitost stroja in večjo natančnost tiskanja in rezanja.

Roland TrueVIS™ VG2

Poleg tehnološko naprednega in optimalnega splošnega delovanja, serija VG2 uporablja Rolandovo novo črnilo TR2. Črnilo je na voljo v treh različnih konfiguracijah s CMYK, plus dodatno svetlo modro, svetlo vijolično, svetlo črno in oranžno. Izbira črnila omogoča širši barvni razpon in kombiniranje živahnih barv z nevtralnimi sivimi in naravnimi odtenki kože za perfekten grafični izgled.

Roland TrueVIS™ VG2

Tiskalniki/rezalniki Roland TrueVIS™ VG2 s črnilom TR2 so certificirani za dolgotrajne rezultate z garancijo 3M™ MCS™, ki zagotavlja kakovost in trajnost grafike na kvalificiranih 3M materialih. VG2 s črnilom TR2 je pridobil tudi garancijo za uspešnost in ima certifikat za varne grafične aplikacije v zaprtih prostorih.

Za neprekosljivo kakovost slike in natančnost tiskanja so tiskalniki/rezalniki VG2 opremljeni s tiskalnimi glavami Roland DG FlexFire™. Tiskalne glave proizvajajo nevtralne sivine, žive barve in gladke kožne odtenke, tudi pri visokih hitrostih. Novi VG2-540 in VG2-640 imata tudi izboljšave, ki povečajo natančnost tiskanja in rezanja.

“Originalna serija VG podjetja Roland DG je osvojila prestižne nagrade za izjemno barvo in produktivnost,” ugotavlja Daniel Valade, produktni vodja Rolanda DGA. »S serijo VG2 smo ustvarili novo generacijo tiskalnikov/rezalnikov, ki so še bolj napredni, produktivni in enostavni za uporabo. Ti inovativni brizgalni tiskalniki niso namenjeni zgolj izpolnjevanju pričakovanj kupcev, ampak so zgrajeni, da jih presežejo.«

Vir: https://www.rolanddga.com/company/pressroom/030519-roland-dga-introduces-new-truevis-vg2-series

Več o tiskalniku/rezalniku: https://www.rolanddga.com/products/printers/truevis-vg2-printer-cutters